RoboAcademy te gast @Robocafé

De RoboAcademy was afgelopen dinsdag te gast bij het maandelijkse Robocafé, georganiseerd door Robovalley in Delft. Eerst werd met veel interesse geluisterd naar het project Lobster. Hierin heeft een groep studenten tijdens hun Minor Robotics van de TU Delft een autonome diepzee robot ontworpen voor inspectie en onderzoek.

Onder het genot van een biertje en bitterbal werd daarna geluisterd naar het verhaal van de RoboAcademy. Na een korte introductie over onze visie en doelen, kon het publiek via een online formulier haar eigen behoeften aangeven in cursusaanbod over robotica. Maar liefst 36 gasten hebben de enquête ingevuld, wat voor ons een goed begin is om verder te bepalen welke cursussen we gaan aanbieden op ons platform.

Allemaal bedankt voor jullie inzet!

Scroll to top