Eerste cursisten deelgenomen aan Industrial Robots for Engineers

Deze week hebben wij de eerste 9 deelnemers een certificaat mogen overhandigen voor de cursus ‘Industrial robots for Engineers’.

Deelnemers van Fokker, QLayers en Airborne hebben zichzelf in drie dagen tijd voorbereid op het werken met industriële robots. Zij hebben hun robotvaardigheden verbeterd door hands-on aan de slag te gaan met de robots in de grote hal van het fieldlab SAM | XL. Ook hebben zij kennis gemaakt met het programmeren met RobotStudio, de softwareomgeving van ABB.

Deze 3-daagse cursus is ontwikkeld in samenwerking met ABB en SAM | XL. De cursus werd inhoudelijk verzorgd door Engelbert Meijer (Trainer ABB) en technisch ondersteund door de (software) ingenieurs van SAM | XL, Dave Kroezen en Raoul Timmerman.

We willen graag SMITZH en De Duurzaamheidsfabriek bedanken voor de mogelijkheid om deze cursus te ontwikkelen als onderdeel van het SMITZH-2 programma, waarmee wordt geïnvesteerd in de smart industry. Natuurlijk willen we daarnaast al onze partners bedanken die deze cursus mede mogelijk hebben gemaakt.

Interesse in deze cursus? Meld je aan voor de volgende editie op 18, 19 en 20 september of stuur een mail naar info@roboacademy.nl

Scroll to top